Butelki na wodę

Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
checkieró

Butelki na wodę

Post autor: checkieró »

Cześć w ostatnim czasie dużo biegam i chciałbym kupić butelkę na wodę. Z tego co się zorientowałem to są niektóre stworzone z byle czego, a ja potrzebuję takiej dobrej jakościowo i aby była ekologiczna. W internecie natknąłem się na firmę ragsy.pl. Korzystał ktoś? Co o niej sądzicie? Butelki mają fajne
Ólka

Re: Butelki na wodę

Post autor: Ólka »

Używam od roku ekologicznej butelki z trzciny cukrowej :D Super sprawa, jeśli ktoś przykłada wagę do eko produktów.
Co prawda jest bez filtra, ale nalewam do niej wody właśnie z filtra tej samej marki. Polecam sprawdzić, zamawiałam tutaj: https://www.ultrafiltracja.pl/pl/p/Bute ... cobott/661
Awatar użytkownika
bartoszN

Post autor: bartoszN »

Ja kupuję Staropolankę w szklanych butelkach zwrotnych, do pracy zabieram taką zawsze. A do biegania mają z ustnikiem butelkę Sport 0,7 l. wczoraj zrobiłem zakupy i od razu zarejestrowałem paragon na www.loteriastaropolanka.pl , akcja trwa aż do końca sierpnia także będzie dużo szans na wygraną. Codziennie rozdają pieniądze.
Mań. Ka

Post autor: Mań. Ka »

bartoszN pisze: ↑24 maja 2021, 21:15 Ja kupuję Staropolankę w szklanych butelkach zwrotnych, do pracy zabieram taką zawsze. A do biegania mają z ustnikiem butelkę Sport 0,7 l. wczoraj zrobiłem zakupy i od razu zarejestrowałem paragon na www.loteriastaropolanka.pl , akcja trwa aż do końca sierpnia także będzie dużo szans na wygraną. Codziennie rozdają pieniądze.
Bardzo ekologicznie :)
Picie wody z jednorazowych butelek jest już trochę passe, na szczęście. Coraz więcej osób zdaje sobie sprawę ze śladu węglowego, jaki powstaje przy produkcji zarówno plastiku, jak i szkła. Tobie również życzę przypływu takiej świadomości ekologicznej.

Również polecam kupić własną butelkę wielorazową i zamontować filtr. Polecam również ten sklep: https://www.krainawody.pl/
ODPOWIEDZ