Antykoncepcja zawiodła

Rozmowy nie tylko o pracy - życie, rodzina, związki, zdrowie.
Awatar użytkownika
Ozzi

Antykoncepcja zawiodła

Post autor: Ozzi »

Witajcie potrzebuję tabletka poronna do 3 miesiecy[ czy ktoś z Was miał z czymś takim styczności, jezeli tak, to jaka tabletka poronna wg was bedzie najlepsza? Głównie zalezy mi na takiej, która bedzie bezpieczna i w krótkim czasie pozbędzie się niechcianej ciązy.
Awatar użytkownika
matyldka

Re: Antykoncepcja zawiodła

Post autor: matyldka »

Niestety zdarzają się takie przypadki. Ale jak ja przyjmuję regularnie tabletki vines to nie muszę się już martwić tak jak to było w przypadku prezerwatyw czy stosunków przerywanych. Teraz wystarczy stosować się do zaleceń zawartych w ulotce i można całe dnie nie wychodzić z sypialni ;)
Ewuś

Post autor: Ewuś »

Każdemu może się przytrafić to jeszcze nie jest sytuacja bez wyjścia. Możesz pojechać do Czech, tam legalne jest usunięcie ciąży do 12 tygodnia. Nawet nie trzeba jakoś daleko jechać bo już 5 kilometrów po minięciu granicy jest klinika Stonava, gdzie otrzyma się należyte wsparcie, a konsultanci mówią po polsku.
Fiłka

Post autor: Fiłka »

Ewuś pisze: ↑27 maja 2021, 11:04 Każdemu może się przytrafić to jeszcze nie jest sytuacja bez wyjścia. Możesz pojechać do Czech, tam legalne jest usunięcie ciąży do 12 tygodnia. Nawet nie trzeba jakoś daleko jechać bo już 5 kilometrów po minięciu granicy jest klinika Stonava, gdzie otrzyma się należyte wsparcie, a konsultanci mówią po polsku.
Z tego co się interesowałam tematem to na wielu forach kobiety polecają tą czeską klinikę aborcja.cz, która też jest niedaleko Polski, podobno mają świetnych lekarzy i opieka jest tam na najwyższym poziomie
ODPOWIEDZ