Zakup samochodu z zagranicy w leasingu?
Wszystko o Twoim biznesie. Strategie, zyski, finanse, zakładanie i rozwój firmy.
- Nowinka
Zakup samochodu z zagranicy w leasingu?
Czy ktoś może korzystał z takiej możliwości? Na https://www.carforfriend.pl/ dostępna jest oferta na zakup samochodu sprowadzanego z zagranicy z finansowania leasingowym. Czy warto z niej skorzystać? Kiedyś sprowadzanie samochodów z zagranicy było dość opłacalne. A jak jest obecnie?
- Dana
Re: Zakup samochodu z zagranicy w leasingu?
Ja ostatnio w moim aucie spaliłam sprzęgło. Tym sposobem nie dojechałam na warsztat. Na szczęście pomogła mi tania pomoc drogowa Warszawa 24h holowanie aut: https://wawa-hol.pl/ . Polecam Wam ich usługi gdyby coś złego stało się z Waszym samochodem. Na pewno będziecie zadowoleni.
Post autor: dżastiii »
Jestem pewna, że sporo osób daje mi możliwości, jakie są dla nas koniecznością, dlatego po prostu sprawdzam sobie na przykład, czy warto w tym zdaniu stwierdzić, że konieczny dla mnie będzie leasing poznań . Nie chcę byle czego, a firmy, która naprawdę zna się na rzeczy i doradzi.
Post autor: Gość »
Hej, widzę, że dyskusja trochę przycichła, ale temat leasingu na flotę biznesową nadal mnie interesuje. Jakie firmy polecacie, zwłaszcza jeśli chodzi o przejrzystość warunków i szybkość działania? Może ktoś miał ostatnio doświadczenie z jakąś nową ofertą albo natrafił na firmę, która naprawdę się wyróżnia? Wszystkie wskazówki mile widziane – zawsze lepiej korzystać z polecenia niż szukać w ciemno.
Post autor: intern »
Sprowadzanie samochodów z zagranicy w leasingu brzmi interesująco, ale warto dobrze to przemyśleć. Czasem lepiej poszukać auta na miejscu, zwłaszcza jeśli są sprawdzone i objęte gwarancją. Na przykład w Volvo Selekt oferują używane samochody po pełnym przeglądzie technicznym i z gwarancją – żadnego ryzyka, a do tego wszystko załatwione od ręki, bez konieczności czekania na transport czy przeróbki pod europejskie standardy - kumpel wlasnie niedawno wzial w salonie Scandinavia Auto w Lublinie i mega chwali. Moim zdaniem lepsza opcja, jeśli chcesz mieć pewność, że auto jest w idealnym stanie.