zakup lokalu

Wszystko o Twoim biznesie. Strategie, zyski, finanse, zakładanie i rozwój firmy.
Awatar użytkownika
Lara1998

zakup lokalu

Post autor: Lara1998 »

Hej kochani. Przymierzam się powoli, żeby kupić lokal usługowy na sprzedaż w Świdnicy, szczególnie że mam już na oku kilka interesujących ofert. Jest tylko jeden problem, nie mam doświadczenia w takich transakcjach, bo to moja pierwsza i przyznam szczerze, że załatwianie formalności bardzo mnie stresuje... Czy macie jakieś wskazówki dla osób w takiej sytuacji?
Awatar użytkownika
Aneta_69

Re: zakup lokalu

Post autor: Aneta_69 »

Na twoim miejscu wybrałabym się do agencji nieruchomości w Świdnicy i porozmawiałam z osobami, które sie na rynku nieruchomości dobrze znają. Oni na pewno pomogą ci rozwiać wszelkie wątpliwości, odpowiedzą na pytania i co najważniejsze przeprowadzą przez całą transakcję. Wiem z doświadczenia, że to skomplikowane, dlatego lepiej móc polegac na specjalistach :)
faina77

Re: zakup lokalu

Post autor: faina77 »

W internecie można znaleźć wiele rozrywek dla osób przebywających na kwarantannie. Możesz czytać książki lub oglądać filmy i seriale. Możesz grać w gry online. Jeśli myślisz, że się nudzisz, to znaczy, że jeszcze nie próbowałeś https://www.friv5online.com/pl Koniecznie spróbuj. Zapewniam, że nie będziecie się nudzić)) W pracy na pewno nie będziesz się nudzić. Warto tylko spróbować.
Dla miłośników gier, takich jak ja, ta strona będzie robić dobrze. Ty i Twoi przyjaciele będą zachwyceni.
ODPOWIEDZ