Witam,
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć w jakiej hurtowni gastronomicznej warto będzie szukać dobrej jakości wyposażenia? Zależy mi przede wszystkim nad stołami nierdzewnymi, trzonami, czy również termosami na żywność i wilki do mięsa. Będę ogromnie wdzięczny za wskazówki!
Wyposażenie gastronomiczne - zakupy
Wszystko o Twoim biznesie. Strategie, zyski, finanse, zakładanie i rozwój firmy.
Re: Wyposażenie gastronomiczne - zakupy
Post autor: Vojtek76 »
Bez problemów będziecie mogli dobrać wyposażenie gastronomiczne w Invest Horeca, dobre ceny i wysoka dostępność jeśli chodzi o stoły nierdzewne, mieszarki, obróbkę termiczną, czy też termosy do przechowywania żywności. Na pewno warto mieć ich na uwadze, aby móc szybki oraz wygodnie dobrać poszczególne elementy do swojej kuchni. Pozdrawiam i daj znać na co ostatecznie się zdecydowaliście.
Post autor: Junek32 »
Podzielam spostrzeżenia co do invest horeca u których będziecie mogli bez problemów dobrać dobrej jakości wyposażenie gastronomiczne, zarówno jeśli chodzi o stoły robocze, trzony, termosy na żywność, wilki do mięsa itd. Dobre ceny, krótkie terminy realizacji i też pomoc obsługi w razie dodatkowych pytań
Post autor: DanielOz »
Dzięki wielkie za informacje i oczywiście mam nadzieje, że jednak temat będzie się jeszcze rozwijał bo jednak dobór wyposażenia gastronomicznego ma ogromne znaczenie. Tym bardziej iż wolę jednak mieć jedną firmę do długofalowej współpracy
Post autor: Breś33 »
Dobry wybór jakościowego sprzetu ma właśnie InvestHoreca ze względu na dostępność, pojemności, ceny i jednocześnie poziom obsługi warto na pewno mieć ich na uwadze, jeśli szukasz naprawdę jakościowych rozwiązań i też pomocy w skompletowaniu wszystkiego abyście mogli w pełni efektywnie pracować. Pozdrawiam
Post autor: nata88 »
Wszystko też zależy od specyfiki danego biznesu.... Jak ma to być przykładowo cukiernia, to warto chociażby dobre akcesoria cukiernicze znajdziecie u firmy Elhandel. Warto się u nich rozglądnąć, ponieważ mają świetne ceny i całkiem szeroki wybór w poszczególnych rzeczach.
Post autor: majkaa »
Strona https://frutavita.pl/ to moje odkrycie ostatnich dni. Ich szeroki wybór bakalii, orzechów i innych smakołyków jest imponujący. Dla tych, którzy stawiają na zdrowe przekąski, to miejsce jest absolutnie doskonałe.
Post autor: gośkaa »
Moim zdaniem, eksperymentowanie z produktami dostępnymi na https://robakizpaki.pl/ może być fascynującym doświadczeniem żywieniowym. Znalezienie różnorodnych artykułów spożywczych pochodzących od robaków otwiera nowe perspektywy w kwestii smaku i wartości odżywczych.
piankowa mata
piankowa mata
Post autor: moli244 »
Wyposażenie kuchni oraz lokalu kupuje się raz na bardzo długi czas, ale oczywiście konieczną są regularne zakupy świeżych produktów. Ciekawą ofertę w kwestii owoców morza i ryb możecie znaleźć u https://fierseafood.com/ . Firma sprawdzona, doświadczona z własnymi hodowlami, łowiskami i transportem. Branża HoReCa na ten moment chętnie korzysta z ich usług.
Post autor: karej »
Dosc wazne w biznesie gastronomicznym beda tez wagi i odpowiednia legalizacja wag łódź by byly skalibrowane i posiadaly certyfikat. To tez trzeba z wyprzedzeniem ogarnac, wiec dobrze miec na liscie
Post autor: ewkka »
Wydaje mi się, że może was jednak zainteresować mleko a2 . Faktycznie jeśli chodzi o produkty to sa one bardzo wartościowe. Dodatkowo tutaj na stronie można poznać jak wiele zalet ma takie mleko co jest też jednak ważne.