tanie usługi transportowe

Wszystko o Twoim biznesie. Strategie, zyski, finanse, zakładanie i rozwój firmy.
Awatar użytkownika
Mojzesz99

tanie usługi transportowe

Post autor: Mojzesz99 »

Witam forumowicze ;)
Pracuję w firmie, która wymaga regularnego transportu towarów z Anglii do Polski, ale nie mamy zbyt dużo budżetu na ten cel. Szukam więc sposobu, aby zorganizować tani transport z Anglii do Polski, który będzie wystarczająco wydajny i bezpieczny.
Przeszukałem internet w poszukiwaniu informacji na temat tanich usług transportowych, ale nie znalazłem wystarczająco dużo informacji. Dlatego postanowiłem zapytać tutaj, czy ktoś może mi pomóc. Czy ktoś z Was ma doświadczenie w organizowaniu tanich usług transportowych z Anglii do Polski? Jeśli tak, to bardzo proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami.
Dziękuję za wszelkie informacje i porady.
Mirosławwew

Re: tanie usługi transportowe

Post autor: Mirosławwew »

Ja tam mogę polecić Central rent a car - wynajem pojazdów i sam sobie poradziłam z transportem. Okazuje się, że można sobie poradzić nie mając nawet własnego samochodu. Mój się ostatnio popsuł, więc nie miałem wyjścia i wynająłem.
Awatar użytkownika
dodo

Re: tanie usługi transportowe

Post autor: dodo »

Wszystko zależy też od tego, co trzeba przewieźć. Myślę, że może Was także zainteresować firma transportowa gdańsk: http://pomocdrogowagdansk.pl/firma/ . Polecam zapoznać się bliżej z ich ofertą - oni specjalizują się w różnego rodzaju przewozach towarowych.
ODPOWIEDZ