Profesjonalne chłodziarki gastronomiczne
Wszystko o Twoim biznesie. Strategie, zyski, finanse, zakładanie i rozwój firmy.
-
Voko44
Profesjonalne chłodziarki gastronomiczne
Post autor: Voko44 »
Potrzebuję profesjonalnej chłodziarki do restauracji, ale budżet mam dość ograniczony. Czy można znaleźć dobre urządzenia (wcale nie muszą być markowe) w przystępnych cenach? Zależy mi również na wsparciu obsługi, która pomoże dopasować sprzęt do naszego lokalu, a rozważamy również wymianę stołów roboczych.
-
Fofok
Re: Profesjonalne chłodziarki gastronomiczne
Post autor: Fofok »
Ja kupowałem chłodziarkę w Invest Horeca investhoreca.pl Mają duży wybór sprzętu w różnych cenach, a obsługa pomogła mi dobrać urządzenie które jest trwałe i nie zrujnuje budżetu. Jestem jak najbardziej zadowolony z przebiegu współpracy.
-
Erro
Post autor: Erro »
Wiesz co na Invest Horeca znalazłem chłodziarkę idealną do moich potrzeb gastronomicznych. Ceny mają bardzo konkurencyjne, Dużym plusem jest szybka realizacja zamówień, a do tego profesjonalne doradztwo podczas wyboru sprzętu.
-
Vovok
Post autor: Vovok »
Wybierajac chłodziarkę do restauracji warto szukać urządzeń energooszczędnych i solidnych. Dobry stosunek jakości do ceny jest kluczowy, zwłaszcza przy ograniczonym budżecie. Najlepiej wszystko sobie wcześniej przeliczyć, ale też rozplanować.
-
Tedekk
Post autor: Tedekk »
My praktycznie wszystko z zakresu wyposażenia kuchennego do lokalu kupowaliśmy w hurtowni gastro Invest Horeca. Dobre ceny, fachowa obsługa, krótkie terminy realizacji. Znają się na rzeczy i czas realizacji naprawde dobry jak na tak duże i kompleksowe zamówienie Można na nich liczyć
Przejdź do
- Forum
- ↳ Firma
- ↳ Inwestycje
- ↳ Prawo i Podatki
- ↳ Marketing
- ↳ Kultura
- ↳ Lifestyle
- ↳ Ulgi podatkowe
- ↳ ZUS
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Biznes za granicą