Profesjonalne chłodziarki gastronomiczne

Wszystko o Twoim biznesie. Strategie, zyski, finanse, zakładanie i rozwój firmy.
Voko44

Profesjonalne chłodziarki gastronomiczne

Post autor: Voko44 »

Potrzebuję profesjonalnej chłodziarki do restauracji, ale budżet mam dość ograniczony. Czy można znaleźć dobre urządzenia (wcale nie muszą być markowe) w przystępnych cenach? Zależy mi również na wsparciu obsługi, która pomoże dopasować sprzęt do naszego lokalu, a rozważamy również wymianę stołów roboczych.
Fofok

Re: Profesjonalne chłodziarki gastronomiczne

Post autor: Fofok »

Ja kupowałem chłodziarkę w Invest Horeca investhoreca.pl Mają duży wybór sprzętu w różnych cenach, a obsługa pomogła mi dobrać urządzenie które jest trwałe i nie zrujnuje budżetu. Jestem jak najbardziej zadowolony z przebiegu współpracy.
Erro

Post autor: Erro »

Wiesz co na Invest Horeca znalazłem chłodziarkę idealną do moich potrzeb gastronomicznych. Ceny mają bardzo konkurencyjne, Dużym plusem jest szybka realizacja zamówień, a do tego profesjonalne doradztwo podczas wyboru sprzętu.
Vovok

Post autor: Vovok »

Wybierajac chłodziarkę do restauracji warto szukać urządzeń energooszczędnych i solidnych. Dobry stosunek jakości do ceny jest kluczowy, zwłaszcza przy ograniczonym budżecie. Najlepiej wszystko sobie wcześniej przeliczyć, ale też rozplanować.
Tedekk

Post autor: Tedekk »

My praktycznie wszystko z zakresu wyposażenia kuchennego do lokalu kupowaliśmy w hurtowni gastro Invest Horeca. Dobre ceny, fachowa obsługa, krótkie terminy realizacji. Znają się na rzeczy i czas realizacji naprawde dobry jak na tak duże i kompleksowe zamówienie Można na nich liczyć
ODPOWIEDZ