Pralnia

Wszystko o Twoim biznesie. Strategie, zyski, finanse, zakładanie i rozwój firmy.
Awatar użytkownika
mmka992

Pralnia

Post autor: mmka992 »

Dzień dobry wszystkim. Szukam dobrej pralni zlokalizowanej w Warszawie. Bardzo zależy mi na odbiorze i dostawie wypranych rzeczy prosto do domu. Czy ktoś może mi cokolwiek polecić? Z góry dziękuję za wszelakie odpowiedzi.
Awatar użytkownika
Marta

Re: Pralnia

Post autor: Marta »

A tutaj sprawdzałaś https://www.pralnia-warszawianka.pl/? Oni odbierają pranie z domu i dowożą. Pralnia ma szeroki zakres usług. Nawet garnitur czy suknie ślubną tam wyczyścisz. Mogą też zająć się prasowaniem. Rzuć okiem. Myślę, że spełnią Twoje oczekiwania. Wszystko załatwisz online lub telefonicznie.
karuś

Post autor: karuś »

Racja - wybór takiej pralni, jak Pralnia Warszawianka to bardzo dobra opcja i bardzo podoba mi się to, że sami przyjeżdżają po rzeczy, które chcemy oddać o prania i sami je również odwożą. Poza tym wykorzystują nowoczesne technologie i maszyny, które w żaden sposób nie niszczą tkanin.
Awatar użytkownika
Neya

Post autor: Neya »

Najlepiej chyba poszukaj w internecie, co? To będzie prostsze, szybsze i jak sądzę, także o wiele skuteczniejsze.
ODPOWIEDZ