jakie krzesła biurowe?

Wszystko o Twoim biznesie. Strategie, zyski, finanse, zakładanie i rozwój firmy.
Awatar użytkownika
bazyli1974

jakie krzesła biurowe?

Post autor: bazyli1974 »

Cześć wam. Przychodzę z prośbą o radę odnośnie do krzesła biurowego. Chodzi o to, że pracuję w biurze i siedzę przy komputerze przez większość dnia, więc chciałbym znaleźć krzesło biurowe ergonomiczne, które będzie wygodne i zapewni mi odpowiednią postawę.
Czy ktoś może mi polecić jakieś dobre modele? Czy są jakieś marki, które są szczególnie polecane? Jakie są wasze doświadczenia z krzesłami biurowymi?
Bardzo bym docenił jakieś wskazówki i porady. ;)
lentilka

Re: jakie krzesła biurowe?

Post autor: lentilka »

sama dla siebie szukalam ostatnio jakiegos fotela biurowego dobrej jakosci i zamowilam sobie cos takiego https://www.elampy.pl/fotele-biurowe/13 ... 6068h.html :) wygodny, mozna dlugie godziny pracowac i naprawde jest komfortowo
biurwa

Post autor: biurwa »

Ostatnio w pracy wymienialiśmy krzesła i szef zamowił z 10office i to byl strzał w 10. Już nie bolą mnie tak plecy po 8 h siedzenia i leciutko się sunie. Moim starym krzesłem manewrowało mi się jak czołgiem.
ikar013

Post autor: ikar013 »

Hahaha sm ieszne ze poprzednie przeszło jak czołg :D. to cieszę się ze już teraz lepsze są te nowe, z 10office. My tez kiedyś mieliśmy od nich i giga sobie wtedy chwallysmy, ale serio. jednak co nowe i dorobione dobrze krzesło to rewelacja. O tym trzeba pamiętać:> to jest giga na plus i jestem zadowolona ze są firmy co tyle lat tak dobrze prosperują na rynku. Mega propsy w sumie
jollllo

Post autor: jollllo »

Ja tez się zastanawiam nad kupnem nowych mebli biurowych i właśnie ostatnio w necie natknąłem się na 10office i rozważam czy się nimi zainteresować :D podobają mi się ich propozycje na stronie, ale ważne jeszcze jest czas dostawy i ogólne wrażenie wasze jakie macie z zakupów u nich? jak raz moja szwagierka coś tam brała chyba od nich to trzyma się do dzisiaj, ale to w sumie zadzwonię i zapytam czy to faktycznie oni
Opuncja

Post autor: Opuncja »

Oczywiście potrzebny będzie taki fotel, który potrafi odpowiednio dopasować się do naszego ciała, tak aby nasza postawa nie uległa niewłaściwym zniekształceniom i aby siedziało nam się wygodnie przez cały czas pracy. Trzeba mieć świadomość, że każdy z nas jest inny i będzie mieć inne potrzeby. Myślę, że krzesła z oferty https://kupkrzeslo.pl spełnią wymagania znacznej większości użytkowników.
Olciaa

Post autor: Olciaa »

Koleżanka ostatnio wspominała, że chyba w 10office kupowała ostatnio świetne biurka. Podobno tak dobrej jakości biurka jeszcze nie miała. Powiedziała, że jak za kilka miesięcy dalej będzie z nich tak zadowolona, to dokupi jeszcze od nich krzesła. Myślę, że można tam zajrzeć ;)
ODPOWIEDZ