Mam do Was pewne pytanie odnośnie tego jak skutecznie warto rozwijać swoją firmę transportową, macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi w tym zakresie i przede wszystkim gdzie należy szukać optymalnych rozwiązań, które zwiększą naszą efektywność i będzie nam się lepiej pracowało
Firma transportowa - jak należy rozwijać
-
AntekLiś
Firma transportowa - jak należy rozwijać
Post autor: AntekLiś »
Mam do Was pewne pytanie odnośnie tego jak skutecznie warto rozwijać swoją firmę transportową, macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi w tym zakresie i przede wszystkim gdzie należy szukać optymalnych rozwiązań, które zwiększą naszą efektywność i będzie nam się lepiej pracowało
-
Eleń
Re: Firma transportowa - jak należy rozwijać
Post autor: Eleń »
-
Lizeń
Post autor: Lizeń »
Według mnie bardzo dobra opcja do poszukiwań i jednocześnie z możliwościami zwiększenia wydajności pracy, bo kluczowe jest to aby biznes mógł się dobrze rozwijać i jednocześnie przy tym zwiększając ilość obsługiwanych zleceń (wykorzystując oczywiście pełną strefę załadunkową) i skuteczniej planując trasy przejazdu.Eleń pisze: 02 sie 2021, 13:50 Według mnie na pomoc w tym zakresie skutecznie może wpłynąć system Flotman, dlatego jeżeli o mnie chodzi i jednak skuteczne rozwinięcie firmy transportowej poprzez zachowanie kontroli m.in nad zużyciem paliwa, stanem technicznym, lokalizacją, czy również codziennymi automatycznymi raportami każdego dnia które dają nam konkretne dane co wymaga ewentualnych popraw. Jednocześnie ograniczając wydatki nawet o 15-20%.
-
AntekLiś
Post autor: AntekLiś »
-
Łoś
Post autor: Łoś »
-
Maroś
Post autor: Maroś »
Też mam co do flotman dobre zdanie. Jednak to najlepiej rozwijający się system do monitoringu GPS i zarządzania flotą samochodów firmowych zarówno ciężarowych, osobowych, ale również nawet maszyn budowlanych. Lepiej je chronić przed próbami kradzieży, ale jednocześnie mając kontrolę nad dużą ilością pojazdów i kierowców jednocześnie.AntekLiś pisze: 06 sie 2021, 13:30 Dziękuję za pierwsze podpowiedzi i oczywiście mam nadzieję, że uda mi się podjąć racjonalną decyzję biznesową bo bez rozwoju zostaniemy w miejscu i nie będziemy w stanie utrzymać odpowiedniej wydajności oraz konkurencyjności w naszej firmie. Liczę że to nie koniec podpowiedzi z Waszej strony
-
Barłomiej
Post autor: Barłomiej »
- felicita6
Potwierdzam! u nas w firmie również korzystamy z truckonline i to świetnie sprawdza się! Nie trzeba męczyć kierowcy ciągłymi telefonami, gdzie jest i za ile będzie. Tym bardziej, że odbieranie telefonów i wywieranie presji może stworzyć zagrożenie dla kierującego kierowcy. Teraz mamy podane wszystko jak na dłoni. polecam!Barłomiej pisze: 20 sie 2021, 13:09 myśląc o transporcie, firmie transportowej trzeba wyposażyć się w odpowiedni Monitoring GPS samochodów. Takie rozwiązanie jest bardzo ciekawe. Wiadomo gdzie jest dany kierowca z danym ładunkiem. Mając taką wiedzę możemy poinformować klienta o której będzie u niego towar. Bardzo interesujące i nowoczesne rozwiązanie które powinno być w każdych firmach
parowanie nokia lumia 610
-
kańm
Post autor: kańm »
-
galixś
Post autor: galixś »
- rudolf
- Gretta
-
Jubiś
Post autor: Jubiś »
-
edmuń57
Post autor: edmuń57 »
turkusowa bransoletka
-
Zobiś
Post autor: Zobiś »
Również uważam, że to bardzo dobry wybór. Przede wszystkim system który generuje naprawdę dokładne wyniki i przekłada się to po prostu na wygodniejsze zarządzanie flotą co w przypadku kilkunastu samochodów na stanie na prawdę nie należy do prostych zadań.Jubiś pisze: 08 wrz 2021, 9:22 Tutaj również uważam, ze akurat jeżeli chodzi o wybór rozwiązań wpierających prowadzenie biznesu w branży transportowej to koniecznie weźcie pod uwagę właśnie system Flotman. Przede wszystkim ze względu na dokładność danych, funkcjonalność programu do zarządzania i jednocześnie autoamtyczne raportowanie każdego dnia z których także czerpiemy informacje co warto będzie zmienić, bądź który aspekt działa prawidłowo.
-
Nataluśka_22
Post autor: Nataluśka_22 »
-
Łuakie34
Post autor: Łuakie34 »
-
TomekRyś
Post autor: TomekRyś »
-
zośka
Post autor: zośka »
-
Przedsiębiorczy
Post autor: Przedsiębiorczy »
Jeśli takie rozwiązania są rozważane, zapraszam do kontaktu: [email protected]
-
Dariusz1970
Post autor: Dariusz1970 »
-
kami893
Post autor: kami893 »
-
mmkea992
Post autor: mmkea992 »
-
kolumbo
Post autor: kolumbo »
-
wolas
Post autor: wolas »
-
Bartek
Post autor: Bartek »
Chciałem tylko zwrócić uwagę, żeby przy prowadzeniu firmy transportowej nie zapominać o aktualnych szkoleniach BHP kierowców
- Forum
- ↳ Firma
- ↳ Inwestycje
- ↳ Prawo i Podatki
- ↳ Marketing
- ↳ Kultura
- ↳ Lifestyle
- ↳ Ulgi podatkowe
- ↳ ZUS
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Biznes za granicą
- ↳ Kultura